crowdfunding.be
  • photo
    Crowdfunding: The way to go!

    Crowdfunding is dé partner voor al uw business ideeën. Als marketingspecialist bieden wij bovendien de ondersteuning die nodig is om uw project in de kijker te zetten.

  • photo
    Create - Share - Grow

    Crowdfunding.be is een hypermodern marketing- en investeringsplatform. Haal uw business plannen boven, laat ons u helpen hen uit te werken op een professionele wijze en groei uit tot een succesvolle onderneming.

Crowdfunding.be beoogt als informatieplatform te fungeren, waaraan verschillende hoogwaardige crowdfundingplatforms worden gelinkt. Op deze site vindt u ondermeer informatie over de juridische omkadering van crowdfunding in België, de sterktes die crowdfunding.be en de verschillende eraan verbonden crowdfundingplatforms kunnen bieden op basis van brand marketing en zoveel meer. 

Door de nieuwe conceptbenadering zullen de verschillende crowdfundingplatforms die een partnership met crowdfunding.be hebben aangegaan garant staan voor kwaliteit en een uitstekende service én zullen ze aan dezelfde strenge kwaliteitsvereisten dienen te beantwoorden.crowdfunding | crowdfunding


Nederlands


HOME
OVER-ONS
CONTACT
CROWDFUNDINGPLATFORMS