crowdfunding.be
  • photo
    Crowdfunding: The way to go!

    Crowdfunding is dé partner voor al uw business ideeën. Als marketingspecialist bieden wij bovendien de ondersteuning die nodig is om uw project in de kijker te zetten.

  • photo
    Create - Share - Grow

    Crowdfunding.be is een hypermodern marketing- en investeringsplatform. Haal uw business plannen boven, laat ons u helpen hen uit te werken op een professionele wijze en groei uit tot een succesvolle onderneming.

Bent u op zoek naar een duurzame investering? Gelooft u in de toekomst van Crowdfunding?

Wij bieden u een unieke investeringsopportuniteit om mee te financieren in de uitbouw van een gloednieuw crowdfundingsplatform.


Als investeerder heeft u hierbij recht op een gedeelte van de winst die uit de commercialisering van het platform voortvloeit voor de komende 20 jaar. En als je het ons vraagt, zal deze investering u op lange termijn zeker geen windeieren leggen. 

Crowdfunding.be zal in het project tevens als partner fungeren, waardoor niet alleen een zekere mate van publiciteit voor het platform wordt gewaarborgd, maar ook de ontwikkeling van het platform deskundig kan worden aangepakt.


Indien u interesse heeft, gelieve een persoonlijke afspraak te maken via het contactformulier. Uiteraard zal u voorafgaand een non-disclosure overeenkomst ter ondertekening worden voorgelegd en staat het u volledig vrij al dan niet tot investering over te gaan. De beoogde investering zal echter niet minder dan 1000 euro kunnen bedragen.Wij hopen u alvast spoedig te mogen ontmoeten! 

Het Team

crowdfunding | crowdfunding


Nederlands


HOME
OVER-ONS
CONTACT
CROWDFUNDINGPLATFORMS